Camping

Gott om plats för din husvagn eller ditt tält.

Campingområdet är stort och inbjudande och omfattar ca 300.000 m2 underbar natur - med rinnande vatten och 1 fiskesjö inom området. Där du, mot avgift, kan fånga din egen fisk, eller ta en rogivande promenad eller kanottur runt öarna och spana efter den gamla sköldpaddan Felicia, som bott där sedan minst 30 år tillbaka i tiden. För barnen har vi flera lekplatser, hoppkuddar, klättertorn och spännande grottor, minigolf och barnklubb. Vi har 200 tomter för din husvagn, husbil, tält samt 29 stugor.

Vi bjuder dig och din familj på entrén till hela vårt fantastiska poolområde. Här finns det mesta för ditt välbefinnande med restaurang med rättigheter, glasskiosk, WIFI m m.

Kom till oss och ha det skönt och avkopplande, och stanna länge... det tjänar du på.

Poolentren ingår när du bor hos oss! Vi har en uppvärmd 50 meters bassäng, vattenrutschbana på 50 meter och 3 mindre pooler. Vi har även en jättehoppkudde på badområdet.

För poolbesökare, som inte bor hos oss, är dagsentrén 40.-för vuxen och 25.-för barn. I poolområdet finns det uppvärmda pooler varav den största är 50 meter. Där finns vattenrutschbana, barnpooler, lekutrustning, café och kiosk.

Vi har barnklubb varje dag i juli -12/8. I Juli har vi minimum 2 nätters bokning.

3 dagar per vecka måndag/onsdag/fredag har vi även guidad tur i Nationalparken och det är även fritt för dig och din familj.
Bokningar som är gjorda via vår webbokning regleras av de bokningsregler som anges på webbokningen. Ändringar och avbokningar
på webbokningen admistreras av camping.se 031-355 60 90 eller skicka en mail till service@camping.se 
                                                    
Välkommen att boka plats hos oss! Har du hund så är den också välkommen.
Passa på att försäkra dig om en plats i sommar!

Våra priser 2017 per natt för Husvagn/Husbil/Tält. Priserna inkluderar även dusch och 10 Amp el.
Lågsäsong    27/4-1/6 + 1/9-24/9 =  300:-SEK      
Mellansäson 1/6-1/7 + 13/8-1/9    = 350:- SEK      
Högsäsong    1/7-13/8                  = 400:- SEK     

Alla bokningar sker via vår webbokning på hemsidan.

Undantag: Midsommarhelgen 22/6-25/6 bokas genom att ni skickar oss mail med namn, adress och telefon samt om ni vad ni önskar boka. Midsommar paket kostar 1500:-/vagn för torsdag-söndag med midsommarprogram.
Paketet förbetalas vid bokningstillfället. Vi platsbokar vid midsommarhelgen. Vid avbokning midsommar gäller följande:
Avbokning 40 dagar innan ankomst återbetalas 70%.
Avbokning 0-40 dagar före ankomst återbetalas ej.

Stugpriser för 22/6-25/6 finner ni under fliken stugor.

Våra campingpriser baseras på max 2 V + barn under 18 år inom samma familj.
Övriga medföljande betalar tilläggsavgift.

All bokning sker via vår webbokning.
Avbokningar/ändringar gjorda på vår webbokning: 
ring SCR callcenter kontorstid på 031-355 60 90.
Är ankomst dagen efter eller samma dag går det fint att ringa campingen direkt för Drop-in platser.
Incheck efter 14.00 i högsäsong.
Utcheck senast 11.00 på husvagnstomterna i högsäsong.
Stugor senast utcheck 11.00.

Område 1

Vår camping är indelad i 2 områden. Har 87 eltomter som ligger vid poolområdet. Inom poolområdet finns det en 50 meters bassäng och 3 barnpooler + vattenrutschbana, samtliga är uppvärmda. Inom poolområdet finns även en jätte-hoppkudde. Vid husvagnsområde 1 finns det 3 servicebyggnader,vilka vi förbättrar och underhåller varje år. I servicehus nr 2 finns det snabbdiskmaskin för ökad komfort. Det finns även lekplats och hoppkudde för barnen. Runt område 1 finns det bokskog och en liten fiskesjö.

Våra 15 av våra 29 stugor i olika storlekar och utförande finns inom detta område.

Område 2

Mellan område 1 och 2 går det promenadstigar i bokskogen där barnen kan finna spännande miljöer med tunnlar, porlande bäckar, stor repgunga m.m. På område 2 har vi 120 eltomter och ett stort antal tomter utan el. Vi har 3 st servicehus på område 2.

Flera av tomterna ligger med vacker utsikt över vår fiskesjö.

Området passar även mycket bra för tält då vi kan erbjuda servicehus med bra komfort både ute och inne. Vårt kök är utrustat med alla bekvämligheter som kyl, frys, snabb-diskmaskin, spis, ugn, TV-Matrum.

Vårt övre område är mycket naturskönt och uppskattas av våra gäster som vill njuta av lugn och ro. Vill du grilla vid sjön finns det stora utegrillar med sittgrupper. Man kan även hyra kanot och passa på att paddla i kanalerna som finns bakom öarna i vår sjö. Vår kanoting är främst för nybörjare och barn. Husvagnsområde 2 har naturligtvis även bra lekplatser samt barnens hus med aktiviteter under högsäsong.

Hundägare brukar uppskatta vår camping pga de stora ytorna vi har samt närheten till skogen för sköna promenader. Kvällstid finns elljusspår. Behöver du veterinär så finns det en klinik i byn. I vår närhet finns det flera bra hund/katt pensionat till en mycket rimlig kostnad.

 62f8007 ar b al

Nordic Camping Röstånga är en utpräglad familjecamping med endast turistcamping. Det innebär att vi inte erbjuder boende på säsong eller boende i stugor som alternativt till heltidsboende. Grupper som avser boka boende för skolor eller arbetande tas endast emot via särskilda avtal med ledningen.

Röstånga Camping & Bad - Blinkarpsvägen 3 - 268 68 Röstånga, Sweden - 0435-910 64